Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Valmistelut vaiheessa

13.9.2011

Valmistelut vaiheessa

Kuukauden päästä pitäisi olla tavarat pakattuna ja asenne sillä mallilla, että olemme kodittomia. Saimme onneksi vuokraisännältämme jatkoaikaa lokakuun ensimmäiselle viikolle, joten samaan aikaan ei tarvitse pakata muuttolaatikoita, kun tekee viimeisiä työpäiviä kasaan. Helpotus... Myös auto on myyty, joka on toinen iso helpotus...

Tähän rysäykseen meillä meni vuokralainen vaihtoon Kallion yksiössä ja sitäkin asiaa tässä on hoidettu. Toisaalta iso onni, että vaihtui nyt! Vaikeampi olisi ollut hoitaa sitä asiaa reissun päältä. Nyt on tehty toivottavasti hyvän vuokralaisen kanssa sopimus ensi kesään saakka kerralla.Lähtöön liittyviä asioita ei ole nyt hoidettu sen kummemmin passi- ja vakuutusasioiden jälkeen. Vakuutuksista tuli muuten kalliit! Mutta siinä kai on se kohta, jossa ei kannata säästää, joten turha murehtiä sitäkään sen enempää. Vielä pitäisi lopetella sopimukset sähkön, TV-luvan, Welhon jne. osalta. Mitä muuta? Koko ajan on tunne, että olemme unohtaneet jotakin hälyttävän tärkeää, mutta mitä? Niin paljon on vielä ostettavaa ja hankittavaa ennen reissuun lähtöä. Ostoslistaa kannattaisi ehkä lähteä purkamaan muuttoon liittyvästä päästä. Eli kuplamuovia, pahvilaatikoita ja ilmatyhjennettäviä pusseja ostamaan mars!

Se mitä ei ole unohdettu on ystävät ja sukulaiset. Tahtotila sanoo, että tapaa kaikki mahdolliset rakkaat ystävät, mutta kalenteri sanoo, ettei aika vaan riitä. Onko lapsellista järjestää isot läksiäiset 6kk matkan vuoksi? Emme sentään ole parikymppisiä ja yksi puolivuotta menee hujahtamalla. Silti pienet juhlat olisi ainakin Millan mielestä poikaa :)

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu