Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Unohdettu loma nurkan takana

10.6.2013

Unohdettu loma nurkan takana

Sunnuntaina saatiin vihdoin huusholli järjestykseen ja iltapäivästä saatettiin jo nauttia auringon paisteesta omalla pihalla. Siinä paistatellessa yhtäkkiä iski tajuntaan kuinka lähellä loma jo todella häämöttää. Moni asia on jäänyt pakkollisten hoidettavien tehtävien jalkoihin ja jopa kesälomaksi tarvittavan auton vuokraus on jäänyt täysin kauas To Do -listan kääntöpuolelle...

Nyt se voidaan kuitenkin pyyhkiä listalta kokonaan, sillä auto on vihdoin varattu! Kokeilemme tällä kertaa Rentalcars.com palvelua, joka välittää useamman eri vuokraamon autoja. Vuokraustilanteessa ei edes vielä saa tietää minkä firman auto tulee olemaan kyseessä, vaan se selviää vasta vahvistuksen kolahdettua sähköpostiin. Oikein mukavaa on se, että auton vuokrauksen voi perua 48 tuntia ennen h-hetkeä. Auto haetaan tällä kertaa Thriftyn tiskiltä ja nähtäväksi jää millaiseksi kokemuksemme tästä vuokrauksesta muodostuu.

Alice Springsissä Centralilta sai auton paremmilla ehdoilla, kuin Thriftyltä. 
Auto ja maisemat vaihtuvat toisenlaisiin, mutta maisemissa ei varmasti tule olemaan valittamista tälläkään kertaa :) 

Tunnisteet:

4 kommenttia:

13. kesäkuuta 2013 klo 12.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuntuu, että tällaisia nettisivuja, jotka tarjoavat matkailijoille yhdistetysti palveluita eri sivuilta on nyt ruvennut näkymään huomattavasti entistä enemmän. Lennoillehan sivuja on ollut kautta aikojen, nyt hotelleille on muun muassa tämä telkkarissakin esillä oleva www.trivago.fi, hostelleille www.hostelworld.com nyt ilmeisesti myös autonvuokrauksesta kiinnostuneille tämä mainitsemasi sivu. Milloinhan me saataisiin sellainen palvelu, joka hoitaisi koko matkan suunnittelun ja varaukset kerralla - että itse saisi vain kertoa mitä tahtoo ja nostaa jalat seinälle (:

-Laura-

 
14. kesäkuuta 2013 klo 9.13 , Anonymous Nella / Kaukokaipuu kirjoitti...

Pitääkin laittaa tämä vinkki korvan taakse, sillä autojen vuokrailu reissuissa koskettaa lähes aina myös meitä (:

 
15. kesäkuuta 2013 klo 10.31 , Blogger Milla - Pingviinimatkat kirjoitti...

Tämä autosaitti on tietysti tervetullut lisä helpottamaan hintojen vertailua. Onhan toki esim. Ebookersilla moinen palvelu ollut käytössä, mutta vielä se ei ainakaan ole tarjonnut mitään hinnallisesti mullistavaa ja autovuokraamofirmoja taustalla on ollut vähemmän. Vielä ei todella uskalla hehkuttaa palvelua, mutta katsotaan minkälainen kokemus tästä syntyy ja toivottavasti hehkutellaan jälkikäteen :)

 
15. kesäkuuta 2013 klo 10.33 , Blogger Milla - Pingviinimatkat kirjoitti...

Ja me luonnollisesti jaamme täällä sitten taas kokemuksia ja nähdään kannattaako sivustoa muistaa missä mielessä tulevaisuudessa :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu