Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tunteet ja kuplat pinnassa

16.10.2011

Tunteet ja kuplat pinnassa

Viime päivät ovat olleet tunnerikkaita ja jännityksen täyteisiä. Haikeaa lähtemisestä tekee se, että ei näe rakkaitaan moneen kuukauteen. Vaikka kyseessä ei ole kuin puoli vuotta, niin kyllähän se ikävä kuitenkin tulee ja siksipä on aina yhtä huonosti pokkansa pitävän Millan silmäkulmat pari kertaa kostuneet heipat sanottaessa...


Kaikki on kuitenkin niin kovin paljon helpompaa, kun ottaa vähän kuplivaa ja näinhän me sitten eilen tehtiin!


Pingviinimatkat on perustettu ihan siksi, että saamme jakaa teidän kaikkien kanssa edes vähän kokemaamme ja siinä samalla tämä on tietysti oivallinen tapa kertoa kuulumisia läheisille. Tästä kuitenkin tulee tylsän yksipuoleista, jollette te siellä ruudun takaa kommentoi tänne tai kirjoittele muuten meille meilejä, tekstareita, Facebook-viestejä tms. Muistakaa siis, että me haluamme myös kuulla teistä matkan aikana, sillä olette meille todellä rakkaita ja tärkeitä.

Öitä jäljellä enää yksi...

Tunnisteet:

5 kommenttia:

16. lokakuuta 2011 klo 21.58 , Anonymous Linda kirjoitti...

On jo ikävä:( Loistavaa matkaa, älkää tehkö mitään mitä minä en tekisi! Pus!

 
16. lokakuuta 2011 klo 23.50 , Blogger Liisa kirjoitti...

Turvallista ja upeaa matkaa! Kuullaan toivottavasti ihan pian, vaikkei viime hetken skypetys enää onnistunutkaan :(
Lämmin halaus molemmille rakkaille...

 
17. lokakuuta 2011 klo 8.50 , Blogger Milla - Pingviinimatkat kirjoitti...

Skype onneksi toimii maailmallakin ja toivottavasti teitä joskus onnistutaan aikaerosta huolimatta sen kautta treffaamaan. Ikävähän teitä tulee, mutta onneksi on tämä nykyteknologia apunamme :) Blogataan, meilataan, skypetetään, facebookataan ja tekstataan. Pus ja halit!

-Milla-

 
18. lokakuuta 2011 klo 15.08 , Blogger Liisa kirjoitti...

Tulin kurkistamaan siinä toivossa, että olisitte jo ehtineet taas laittaa jotain koodia olinpaikastanne. Mutta juurihan te vasta olette saapuneet Aasiaan... Toivottavasti pitkä lento meni hyvin :)

 
19. lokakuuta 2011 klo 20.34 , Blogger Milla - Pingviinimatkat kirjoitti...

Täällä Singaporessa ollaan ja postausta tulossa, kunhan saamme kuvat järjestykseen ja hetken aikaa kaupungin ihmettelyltä. Siihen saakka tyytpinen päivitettyyn karttakuvaan :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu