Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Messuja ja lörpottelyä!

24.1.2013

Messuja ja lörpottelyä!

Matkamessut tuli ja meni. Suurin osa teistä jo tietääkin kuinka Suomalaisen matkailupalkinnon kanssa kävi. Ääniä kisassa annettiin peräti 19.000 ja blogi-kategorian voitto meni Pikavuorolle. Kiinnostavimmaksi kotimaiseksi kohteeksi valittiin 7 sillan saaristo ja ulkomaiseksi kohteeksi ihastuttava Kroatia. Pingviinimatkojen puolesta vielä onnittelut Pikavuorolle voitosta! Toivottavasti voitot matkapalkinnoista on sitten vastavuoroisesti kolahtaneet meidän lukijoille.

Meidän messuilut jäivät lopulta työ- ja reissukiireiden vuoksi melko vaatimattomaksi. Milla ehti paikalle tasan torstaina vaivaiseksi pariksi tunniksi. Siinä ajassa ehti kuitenkin kierrellä muutamia ständejä, onnitella Rantapallolaisia ja Pikavuoron aiempaa reportteria Kallea, sekä tavata ihastuttavan Archie Gone Lebanon –blogin Inkan. Aika lensi siivillä, kun Inkan kanssa päästiin ensimmäistä kertaa lörpöttelyn makuun ihan kasvotusten! Heti viriteltiin aluille myös suunnitelmat suuremman joukon reissubloggaajien tapaamisesta. Mitäköhän siitä sitten tulee, jos kaikki muutkin ovat yhtä kovia höpisemään :D Tai lähinnä, kuinka paljon tapaamiselle kannattaisi varata aikaa…? 

Matkamessujen päälle osunut reissu koski tällä kertaa meistä vain tuuheampitukkaista. Kohde oli Stuttgart, agenda koostui tasan lörpöttelystä rakkaan ystävän kanssa ja kuvasaldo koostui lähinnä kolmevuotiaan kummitytön edesottamuksista. Reissupostausta samoilta kulmilta voidaan lupailla toisella kertaa luettavaksenne, kun siellä kuitenkin kohtuullisen usein on tavattu vierailla. Iso harmistus oli, kun Finnair lopetti suoran reitin, mutta onneksi Berlinin kautta pääsee melko kivuttomalla vaihdolla ja Air Berliniltä saa kerättyä niitä One Worldin pisteitäkin. Pisteitä, joita ei vaan koskaan ehdi käyttää ennen kuin ovat jo vanhentuneet. 

Ihanan Inkan kanssa messuilla. Harmi, että taustakuvan sauma osuu tuohon kohdallemme, sillä muutoinhan vois vaikka fiilistellä olevansa moisissa maisemissa :D 

6 kommenttia:

24. tammikuuta 2013 klo 15.43 , Blogger Tickler kirjoitti...

Harmi, ettet messuilla ehtinyt pidempään olemaan. Ja vielä isompi harmi, ettette saaneet voittoa :(. Ainakin minun suokkarimatkustusblogi olette, voitosta viis.

17 vuoden messuosastoseisomisen jälkeen oli outoa olla pois sieltä. Katsotaan, miten ensi vuonna käy.

 
24. tammikuuta 2013 klo 21.31 , Blogger Inka kirjoitti...

Tuostahan tuli hyvä tuosta kuvasta! :D Ja vitsit miten kiva olikaan lörpötellä. Pitää tosiaan sitte varata aikaa ihan urakalla siihen blogimiittiin, josta ovat muuten tosi monet jo innostuneet. :)

 
24. tammikuuta 2013 klo 21.34 , Blogger Milla - Pingviinimatkat kirjoitti...

Voitto meni aika odotettuun osoitteeseen, joten isoa pettymystä ei päässyt syntymään. Mutta ainahan se on kiva kuulla, että tykätään, joten kiitos siitä :)
Messut noin muuten oli oikein positiivinen kokemus, joten ensi vuonna päästävä ehdottomasti uudelleen. Toivottavasti me kuitenkin onnistumme kohtaamaan ennen sitä! -Milla

 
24. tammikuuta 2013 klo 21.38 , Blogger Milla - Pingviinimatkat kirjoitti...

Joo, yritin fotosopata noita silmäpussejani, jotka ovat todella rajut kiitos sen silmätulehduksen, mutta edes siitä ei ollut apua, joten mennään au naturel :D Hienoa jos miittiin löytyy muitakin innostuneita! Enää tarvii lyödä siis ajankohta lukkoon! -Milla

 
27. tammikuuta 2013 klo 9.51 , Blogger Satu VW kirjoitti...

Kommentoin omassa blogissanikin muuten Matkamessujen tiimoilta että pitäisi varmaan järkätä blogitapaaminen, niin sitten OIKEASTI olisi mahdollisuus tavata kaikki nettimaailmasta "tutut" naamat. Mutta odottakaahan että tulen Suomeen visiitille!! :)

 
27. tammikuuta 2013 klo 22.27 , Blogger Milla - Pingviinimatkat kirjoitti...

Kaikki ollaan nyt hyvin innoissamme tapaamisen järjestämisestä, joten pakkohan sellainen on saada kasaan :) Kunhan tiedät milloin taas reissuja Suomeen siunaantuu, niin laitahan viestiä!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu