Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sitten vaan jännätään!

12.1.2013

Sitten vaan jännätään!

Matkamessujen Suomalainen matkailupalkinto –äänestys päättyi torstaina ja tulokset julkistetaan 17.1. matkamessujen ammattilaispäivänä. Nyt ei auta kuin jännittää! Kävi kisassa miten hyvänsä, niin meille koko ehdokkuus on jo tuonut aivan uskomattoman määrän positiivisia asioita. Äänestyksen aikaan saimme lukuisia kannustusviestejä ja onnitteluita. Sen lisäksi, että monet teistä kehottivat ystäviään ja puolisoitaan äänestämään, jaoitte äänestyksestä tietoa omilla FB-sivuillanne, blogeissa ja kampanjoitte sähköpostitse. Ihan uskomatonta! Sanat ei tahdo riittää, joten voimme vain esittää mitä nöyrimmän KIITOKSEN!!! Mitään muuta emme oikeastaan nyt enempää toivo, kuin että joku teistä ihanista ihmisistä pokkaa palkintomatkan Kroatiaan tai Berliiniin :)
 


Koko ehdokkuus on saanut vireille jo monen monta kehitys- ja postausideaa tänne blogin puolelle, eli ei auta kuin laittaa näppäimistö laulamaan, jotta saadaan tuotoksia joskus täällä asti esiteltyä! Blogihan sai alkunsa siitä, että halusimme raportoida paitsi pitkästä reissusta ystäville ja sukulaisille, niin myös itsellemme muistoksi. Jo ennen tätä pitkää reissua on Millalla ollut tapana rustata viikonloppua pidemmistä reissuista päiväkirjaa ja tuottaa niistä sitten (paperi)albumeita, joissa yhdistyi päiväkirjan sisältö ja reissukuvat, sekä tietysti kaikki matkan varrella mukaan kerätyt lippulappuset. Nyt tämä kaikki yhdistyy tietysti blogissa isommaksi kokonaisuudeksi, kun täällä voi purkaa suunnitteluintoakin ja jakaa kokemuksia albumia tehokkaammin myös muille reissaajille. Tuttavapiiri kiittää, kun Milla ei jauha jatkuvalla syötöllä reissuhaaveistaan ja suunnitelmistaan, kun on kanava mihin kaiken tämän voi purkaa. 


Viime viikkoina on blogimme pariin löytänyt useampikin uusi lukija ja kommenttejakin tulee nykyään enemmän muilta bloggaajilta kuin realityelämän ystäviltä. Tervetuloa kaikille uusille lukijoille, kiitos vanhoille matkassa pysymisestä ja iso peukku kaikista kommenteista, joita tänne virtaa tasaiseen tahtiin. Onhan tämä vaan sitä hauskempaa, mitä enemmän teitä sieltä ruudun takaa löytyy ja vuorovaikutusta syntyy kommenttien parissa! Joskus on myös onnistuttu tapaamaan muiden bloggaajien kanssa ihan tosielämässäkin ja taas muutamien kanssa toivottavasti tavataan matkamessuilla.


Kuvat ovat vuoden takaa, ajalta jolloin olimme pitkän reissun tavoitteessa, eli pingviinejä bongaamassa Stewart Islandilla. Kerrassaan upea pikkusaari niin kovin kaukana täältä kotimaasta! 

4 kommenttia:

14. tammikuuta 2013 klo 23.22 , Blogger Laura kirjoitti...

Kävin kans äänestämässä teitä :) Kiitokset hyvästä, laadukkaasta ja informatiivisesta blogista! Ollaan tulevan aviomiehen kanssa lähdössä ensi syksynä 9kk:ksi hää/irtiottoreissullemme, joka suuntautuu näillä näkymin ensin Japanin kautta Australiaan (WH-viisumilla) useammaksi kuukaudeksi, sitten Uuteen-Seelantiin samanmoiseksi ajaksi niin ikään tarkoituksena myös vähän työskennellä, sitten Cookin saarille ja paluumatkalla San Franciscon, New Yorkin ja ehkä Reykjavikin kautta takaisin kotiin. Lentovertailu on menossa ja torstaina suunnataan matkamessuille. Huisin hauskaa tämä suunnittelu, ja isona apuna siinä on juurikin tällaiset blogit. :)

Onnea vielä kilpailuun, toivottavasti tulee voitto kotiin! :)

 
15. tammikuuta 2013 klo 6.58 , Blogger Milla - Pingviinimatkat kirjoitti...

Kiitos Laura ihanasta kommentista :) Teidän reissusuunnitelmat kuulostavat upeilta! Mikäli siitä sitten bloggailet, niin ihan varmasti tullaan seurailemaan reissun etenemistä. Nojatuolimatkailukin on välistä paremman puutteessa oikein mukavaa :)
Jos bongaat messuilla, niin tulehan sanomaan moi! Suunnittelu se on jo lähes puolimatkaa :D

 
15. tammikuuta 2013 klo 21.57 , Blogger Nella kirjoitti...

Olisi kyllä aivan mahtava tavata teitä Matkamessuilla, milloin siellä heilutte? :) Ja noin muutenkin, Pingviinimatkat on aivan ihastuttava blogi. Kiitos siitä!

 
15. tammikuuta 2013 klo 22.47 , Blogger Milla - Pingviinimatkat kirjoitti...

Kiitos Nella päivää suuresti piristävästä kommentista :)
Messuilla on tarkoitus päästä käymään torstaina, sillä ylläri-pylläri viikonloppu menee reissussa. Torstaina paikalle päästään varmaan vasta iltapäivän puolella, kun muut arkivelvotteet on hoidettu pois alta. Pääsitkö itse messuille torstaina ollenkaan? Ja jos pääset, niin ihan ehdottomasti treffataan!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu