Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mistä löytyisi Rutinoffin Euroopan serkku?

6.5.2013

Mistä löytyisi Rutinoffin Euroopan serkku?

Ihan alkuun kiitos kaikista edellisen postauksen pohjalta saadusta vinkeistä! Kaikki kokemukset ja ideat ovat tervetulleita vastakin. Lähtöönhän on kuitenkin vielä piinallisen pitkät kahdeksan viikkoa.

Vaikka matkaan ollaan lähdössä nähtävästi ilman tarkempia suuntaviivoja tai varauksia, niin kulkupelin kohdalla teemme varmasti poikkeuksen ihan piahkoin. Auton etsiminen ja vertailu on yksi raivostuttavimmista suunnitteluun liittyvistä asioista ja meillä tästä hauskuudesta saa J ottaa kaiken ilon irti. Vertailu eri firmojen ehtojen ja rajoitusten välillä saa Millan pimahtamaan liitoksista alta aikayksikön, kun taas J jaksaa onneksi lukea huolella sen pienimmänkin printin. Ja autoa vuokratessa sillä pikkuprintillä on paljonkin väliä, jos ei halua ikäviä yllättäviä menoeriä haaverin sattuessa.

Olemme vuokranneet auton alle useammallakin reissulla muutamiksi päiviksi ja aina jännittäneet näiden uutuuttaan kiiltävien kumipyörien naarmuuntumista ja tuulilasirikkoja. Olimmekin oikein erityisen iloisia Uudessa-Seelannissa, kun parikin vuokraamoa tarjosi alle jo parhaat päivänsä nähneitä käytettyjä autoja. Oi miksi näitä ei ole tarjolla Euroopassa? Niin paljon mieluummin huristelisimme Rutinoffin Euroopan serkulla vailla huolta jokaisesta lentävästä kivestä tai muista naarmuista.

Ja olisihan se muutenkin aika paljon tyylikkäämpää kurvailla joillakin näistä, kuin sillä perus Pololla!Totuuden nimissä on myönnettävä, että eivät ne Uuden-Seelanninkaan käytetyt ajoneuvot ihan näin tyylikäitä olleet, mutta kunnolla käytetylle vuokra-ajoneuvolle olisi mielestämme myös Euroopassa kysyntää. Vai mitä mieltä olette? Ja ennen kuin syvennymme pikkuprinttien maailmaan, niin kysytään vielä löytyykö sieltä ruudun takaa kokomuksia tai suosituksia autonvuokraamoista Saksanmaalta?

PS. Jos joku vielä miettii, että mikä ihmeen Rutinoff, niin selvennettäköön kyseessä olleen meidän uskollinen ajopeli Uudessa-Seelannissa.

2 kommenttia:

8. toukokuuta 2013 klo 9.22 , Blogger Satu VW kirjoitti...

Norjasta löytyy ainakin melojien suosima "Rent-A-Wreck". Firman nimi puhuu puolestaan, eli ihan noin fiinejä ajopelejä sieltä ei vuokrailla... :) Kurkkasin pikaisesti heidän sivut, ja harmi vain heillä on toimintaa vain Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa. Jos lennätte muuten Slovenian reissulla Italiaan ja vuokraatte sieltä auton (vai lennättekö suoraan Ljubljanaan?), kannattaa olla erityisen tarkka siitä voiko auton ottaa Sloveniaan mukaan. Muutama vuosi sitten oli vielä rajoitteita, vaikka siinä ei ole mitään järkeä koska Sloveniassa on turvallisempaa ajella kun Italiassa...

 
9. toukokuuta 2013 klo 10.23 , Blogger Milla - Pingviinimatkat kirjoitti...

Lennetään itseasiassa Saksaan ja pörräillään Slovenian lisäksi vähän muuallakin. Edelliseen postaukseen tein vähän hahmotelmaa siitä missä :) Kiitos muistutuksesta noiden rajoitteiden suhteen! Täytyy syynätä sekin osuus tarkkaan.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu