Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vain liike ja muutos on pysyvää!

31.5.2013

Vain liike ja muutos on pysyvää!

Kesäloma lähestyy ja kaikenlaista raportoitavaa riittäisi taas reissurintamalla, mutta joudutte vielä hetkisen odottamaan sillä välin kun suoriudumme hieman suuremmasta pakkausurakasta. Vanhat tutut Clasun pahvilaatikot on jälleen kaivettu esiin ja tyhjennämme kaapit ja komerot muuttoauton kyytiin. Vaikka nykyisessä asunnossa olemmekin erinomaisesti viihtyneet, niin silti vasta nyt tuntuu, että ollaan ihan oikeasti pääsemässä perille lähes parin vuoden jälkeen. Kuullaan taas ihan vähän matkan päästä ;)


4 kommenttia:

1. kesäkuuta 2013 klo 9.27 , Blogger Eveliina kirjoitti...

Hahah, ihana kuva! Tsemppiä muuttoon!

 
1. kesäkuuta 2013 klo 13.14 , Blogger Satu VW kirjoitti...

Mukavaa muuttoa, toivottavasti kaikki sujuu helposti & ja vaivattomasti, kuten muutot aina :) Ja ihana kuva tosiaan!

 
1. kesäkuuta 2013 klo 21.53 , Blogger Milla - Pingviinimatkat kirjoitti...

Heh, kiitos Satu ja Eveliina :) Muutto meni kyllä varsin sutjakkaasti super tehokkaiden apuvoimien ansiosta. Nyt sitä yhtäkkiä istutaankin uudessa kodissa ja vanha on loppusiivousta vaille valmis. Se löydänkö etsimiäni tavaroita ilman ärräpäitä seuraavina viikkoina onkin sitten kokonaan toinen juttu ;) Taas tämän läpi käyneenä toivoisin, että seuraavassa muutossa (sitten jossakin hamassa tulevaisuudessa), voisin tosiaan pakata itsenikin vain laatikkoon ja päätyä muuttokuorman kanssa uuteen osoitteeseen. Mukavaa viikonloppua molemmille! -Milla

 
14. kesäkuuta 2013 klo 9.14 , Anonymous Nella / Kaukokaipuu kirjoitti...

Oot kyllä melko söppänä tuolla laatikossa, että olisit sinne voinu jäädäkkin. Mutta ihanaa, että muutto on ohi ja että sulla on kaunis koti! Fiilistelin niin täysin noita toisen postauksen kuvia. (:

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu