Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pingujen kymmenen faktaa Ossilasta!

5.1.2012

Pingujen kymmenen faktaa Ossilasta!


- Flipflopit = thongs. Tosimiehiset simmarit = thong. 

- Autoton mies on kastiton mies liikenteessä. Täällä auto ei väistä.

- Viinakaupat territoriossa. Alkoholipohjaisten ongelmien vähentämiseksi jokaisen pitää esittää kuvallinen henkilöllisyystodistus ostoksia tehdessä. Siitä huolimatta kaljat, viinit sekä viinat myydään paljousalennuksella. Esim. ostaessasi kuudennen pullon viiniä saat 20% alennuksen koko setistä. Kiireisimmät voivat hakea tarjousflindansa drive-in kaistan kautta koukkaamalla.

- Australian lahja muulle maailmalle ovat aurinkorasvat. Naurettavaan kilohintaan kunnon tavaraa. Älä tuo omiasi, ne eivät ole ammattilaisille. Aussien ögmentit ovat.

Pingut suosittelevat. Kun CC:n nopeasti imeytyvää on päällä, ei pihvikään pala pohjaan!

- New South Walesin osavaltio myy autonomistajalle 400$ hintaan Saksan eurorekisterikilven mallista aussikilpeä. Kovin ovatkin suosittuja saksaraasereiden keskuudessa.

- Ausseissa on kolme maantieteellistä aluetta: Kylä, bush ja outback. Näistä viimeisen määrittely on paikallisillekin hankalaa, mutta Pingviinimatkojen oma lanseeraus "outback ja luodinreiät liikennemerkeissä yms. alkavat samassa pisteessä" on saanut paikallisiltakin aina hyväksyvän nyökkäyksen.

Tästä outback alkoi

- Aussit ovat aidosti ylpeitä kotimaastaan, ja toivovat vilpittömästi myös muiden viihtyvän siellä.

- Suurimpien kaupunkien ihmisvilinää katsellessa tuntee olevansa ennemminkin aasiassa kuin ausseissa. Maa ei ole läheskään niin valkoihoisen englantilainen kuin oletimme.

- Foster's olutta ei varsinaisesti myydä Australiassa.

Kulgerassakaan ei saa Fostersia!

- Ratkaisut haetaan suoraviivaisen läheltä ja maalaisjärjellä. Turhaa byrokraattista pompottelua emme ole kokeneet ausseissa lainkaan, ja hotellien, ravintoloiden sekä matkailutoimistojen henkilökunnan asiakkaan eduksi tyyppinen toiminta on kuin amerikkalaisen $$ yrityskonsultin pahimmasta painajaisesta.

Joustava sekä suoraviivainen ratkaisu, josta vakuutusyhtiöt eivät liene aivan yhtä innoissaan..

Tunnisteet: ,

3 kommenttia:

6. tammikuuta 2012 klo 17.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täällä sohvalla istutaan iltapimeässä ja ihmetellään teidän seikkailuanne. Sitkeästi jaksatte tehdä hienoa blogianne! Eikö koti-ikävä ole vieläkään yllättänyt?

 
7. tammikuuta 2012 klo 8.19 , Blogger Milla - Pingviinimatkat kirjoitti...

Terve Anonyymi ja kiitos kommentista :) Mukava kuulla, että blogimme miellyttää. Koti-ikävä ei ole päässyt yllättämään, mutta vastahan tässä alta puolen matkassa mennäänkin.

 
17. tammikuuta 2012 klo 1.40 , Anonymous Anitra kirjoitti...

Haha oikein hyva lista guys! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu