Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Majoitus - Thaimaa

28.5.2012

Majoitus - Thaimaa

40 yötä hotelleissa
5 hotellihuonetta
Hotellikustannukset 850 €, eli k.a. 21€ / yö

Khao Lak - Motive Cottage

Koh Lanta, Saladan – Heart Inn
Hinta 19€ / yö
Aika: 4 yötä

Varaus oli tehty taas ennakkoon ja hinnat Agodan kautta olivatkin huomattavasti edullisemmat (tarjouksessa siis), kuin mitä paikan päällä. Hotelli sijaitsee saaren ”pääkylässä” eli Saladanissa. Huone oli oikein viihtyisä, mutta ei ihan sitä mitä meillä oli mielessä Thaimaan rantaparatiisin majapaikasta. Saladanissa on kuitenkin runsaasti ravintoloita ja paljon palveluita, joten muutama yö kivassa huoneessa vierähti nopeasti. Huoneen hintaan sisältyi aamiainen, lämminvesi ja ilmastointi.

Koh Lanta – Pada Hotel
Hinta 16€ / yö
Aika: 11 yötä

Varasimme ensin neljä yötä ja ajattelimme, että Lanta on sitten varmaan nähty. Toisin kävi! Päädyimme varaamaan neljä ja lopulta vielä 3 yötä lisää. Mökkimme (405) oli oikein viihtyisä, tilava ja varustettu kaikella mitä vaan toivoa saatoimme. Löytyi tilat vaatesäilytykselle, jääkaappi, ison kylppärin suihkusta tuli lämmintä vettä ja ilmastoinnin lisäksi oli tarjolla myös tuuletin. Pada ei sijaitse rannalla, mutta hiekalle kävelee parissa minuutissa. Lisäksi Padan asiakkaat saavat käyttää rannalla sijaitsevan Palace Hotellin uima-allasta ja aurinkotuoleja. Koska mökkimme oli aivan Palacen naapurissa, niin kantoi heidän langaton yhteys meille asti ja heidän respasta käytiin nappaamassa salasana käyttöömme. Padalla oli perus skootterin vuokraus ja pyykinpesu palvelut. Mikäli ilmoitat saapumisajankohtasi, niin noutavat he lauttarannasta, mikä onkin iso säästö Lantalla.

Khao Lak - Motive Cottage Resort
Hinta 30€ / yö
Aika: 5 yötä

Khao Lakiin päädyimme, koska siellä talvehtii ystävämme Mikko. Motive Cottage sijaitsi ystävämme kodin lähellä, joten sijaintinsa puolesta se oli meille oikein kätevä. Rantaan tosin oli melkoisesti matkaa, mutta laiskiaiselle oli tarjolla uima-allas hotellin pihalla. Aamiainen kuului hintaan ja huoneemme oli oikein viihtyisä. Palvelu oli ehkä tylyimmästä päästä. Naapurissa on majapaikka nimeltä Tony Lodge, jonka huoneet vaikuttivat viihtyisiltä ja heillä oli myös isot parvekkeet. Ymmärtääksemme Tonyn asiakkaat saivat saman aamiaisen, sekä käyttöoikeuden Motiven uima-altaaseen, joten harkitsisin ehkä ennemmin siellä yöpymistä.

Prachuap Khiri Khan - Matkan ehkä paras henkilökunta J:n kainalossa

Prachuap Khiri Khan - Baan Pak Sukjai
Hinta 11€ / yö
Aika: 11 yötä

Kuten itse Prachuapin postauksestakin ilmenee, niin ei tarkoituksemme todella ollut viettää täällä muutamaa päivää pidempään. Tanjan ylläpitämä perhehotelli varattiin aivan täysin hinnan perusteella ja se osoittautui hinta/laatusuhteeltaan erinomaiseksi. Hintaan kuului ilmastointi ja lämmin vesi. Aamiaista sai pilkkahintaan hotellin ravintolasta kuten myös muitakin ruokia. Henkilökunnasta kaikki eivät puhuneet englantia, mutta kaikki yrittävät parhaansa mukaan aina auttaa ja antaa peräti vinkkejä aktiviteeteista. Meille haettiin skootterit valmiiksi, kuskattiin lähtiessä bussiasemalle ja annettiin T-paidat muistoksi. Sanat eivät riitä kertomaan, kuinka tervetulleiksi olomme tunsimme.

Bangkok – Privacy Suites
Hinta 35€ / yö + 20€ lähtöpäivän lisätunnit (check out klo 19)
Aika: 9 yötä

Halusimme viettää viimeiset päivät tyylillä ja SkyTrain radan varrella. Privacy Suitelta oli hieman matkaa Asokin asemalle, mutta hotellilla oli ilmainen kuljetus omalla tuk-tukilla. Huoneessamme oli keittonurkkaus, joten aamiaista ja muuta purtavaa oli mahdollisuus laittaa huoneessa itse. Katolla kuudennessa kerroksessa oli myös uima-allas, jota saimme käyttää aikalailla kahdestaan. Aamuisin huoneeseen tulvi ihana valo koko seinän mittaisesta ikkunasta auringon noustessa.

Bangkok - Lähes yksityinen alla, sillä muita ei juuri näkynyt

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu