Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Luova tauko...

24.5.2012

Luova tauko...

Oravanpyörä on vaatinut veronsa ja ajankäytön hallinnan kurssille voisi tässä ensitöikseen ilmoittautua. Blogi laahaa siis perässä tai kauniimmin sanottuna on pitänyt vahingossa luovaa taukoa. Tarinoita syntyy kyllä, mutta hieman hitaasti. Toivottavasti jaksatte olla kärsivällisiä, sillä kyllä me täältä taas kohta nousemme!


4 kommenttia:

29. toukokuuta 2012 klo 19.17 , Blogger Tickler kirjoitti...

Älä nyt ihan näänny sinne!

Heti kuiten perään olitte vetäneet huikean majoitusraportin! Onpa seuraavallla maailmanmatkaajilla huomattavasti helpompi miettiä reissua, kiitos teidän ihanien!

Enkä jaksa olla hämmästelemättä noita teidän kuvia. Iso kiitos Juhanalle!

 
30. toukokuuta 2012 klo 22.42 , Blogger Milla - Pingviinimatkat kirjoitti...

Ei näännytä ei :D Hauskaahan tää vaan on. Kunnianhimoiset suunnitelmat ei vaan ihan aina toteudu kunnianhinmoisessa aikataulussa, kun täytyy hieman priorisoida välillä muita hommia. Blogin ylläpito ja reissaaminen kelpais kyllä päivätyöksi :D

Kiva jos näet muidenkin hyötyvän raporteista. Yritän pitää mielessä mitä kaipasin ja etsiskelin, kun reissua itse suunnittelin.

Ja iso kiitos tietysti kuvakehuista. Aina ne vaan jaksaa mieltä lämmittää :)

 
31. toukokuuta 2012 klo 14.16 , Blogger Satu VW kirjoitti...

Tuo on niin totta, bloggaamisesta olisi ihan päivätyöksi, jos siitä vielä saisi sopivan palkan :) Mukavia Suomi-päiviä teille sinne, onko sopeutuminen takaisin työelämään mennyt sujuvasti?

 
3. kesäkuuta 2012 klo 20.33 , Blogger Milla - Pingviinimatkat kirjoitti...

Kiitos Satu! Kyllähän täällä ollaan jo työelämän suhteen kuin ei olisi pois oltukaan. Mutta ennen kaikkea positiivisissa merkeissä :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu