Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Majoitus - Malesia & Singapore

28.5.2012

Majoitus - Malesia & Singapore

MALESIA
34 yötä hotelleissa + 5 ilmaista yötä 60-vuotissynttäreitä juhliessa
5 hotellihuonetta + synttärisankareiden kanssa vietetty aika luksushotellissa
Hotellikustannukset 642 €, eli k.a. 19€ / yö

Pulau Tioman - Panuba Inn Resort

Pulau Tioman – Panuba Inn Resort
Hinta 13€ / yö
Aika: 9 yötä

Panuba Inn majoituksen varasimme jo ennen Suomesta lähtöä. Halusimme, että ensimmäiset viikot olisivat ennen kaikkea lomaa ja aikaa sopeutua uuteen elämäntyyliin. Koska sesonki oli lopuillaan, niin antoivat meille B-tason mökin (ilmastointi + lämmin vesi) A-tason (kylmä vesi + fan) hinnalla. Resortti oli oikein miellyttävä, vaikkakin sukelluskeskus oli räjähtänyt taivaan tuuliin saapumistamme edeltävänä yönä. Näköala mökistämme oli upea ja antoi anteeksi huoneen muut puutteet, kuten tummilla homepilkuilla varustetun yhden seinän. Aamiainen kuului hintaan ja ranta oli vain Panuban asiakkaiden käytössä. Miinus puoli oli toisaalta myös eristyneisyys, sillä venematkat maksoivat paljon, eikä viidakkokävely illalliselle oikeastaan houkutellut.

Kuala Lumpur - Citin Hotel
Hinta 26€ / yö
Aika: 2 yötä

Saari- ja mökkielämän jälkeen oli mahtavaa päästä kunnon hotellihuoneeseen. Huone oli pieni, mutta siellä oli kaikki mitä toivoa saatoimme. Tiomanin nettipaaston jälkeen surffasimmekin antaumuksella, eikä ulkona raivoavat ukkoskuurot meitä haitanneet. Sijainti oli hyvä, sillä sinne jaksoi kävellä Pudurayan bussiasemalta, eikä lähimmälle metroasemallekaan ollut kuin 200m matkaa. Takuuvarma herätys klo 5 viereisen moskeijan aloittaessa päivänsä!

Kompaktia asumista KL:ssä

Langkawi - Mali Perdana Resort
Hinta marraskuussa 12€ / yö
Aika: 7 yötä
Hinta maaliskuussa 17€ / yö
Aika: 4 yötä

Päädyimme tähän positiivisesti yllättäneeseen hotelliin ensimmäisen kerran marraskuussa. Tuolloin Millan sisko oli mukana ja olimme vain katsastaneet netistä, että mistä mahtaisi löytyä kaksi vapaata huonetta. Mali Perdanalla oli ja saimme ovella tingattua kaksi huonetta hintaan 60RM / huone / yö (normaali 80RM / yö). Kolmen yön jälkeen Maiju jatkoi matkaa, mutta me jäimme vielä lopulta neljäksi lisäyöksi hinnan tippuessa aina vaan. Huoneet olivat varustukseltaan erittäin basic ja melko pimeä, mutta rauhallinen sijainti pitkän hiekkarannan päässä antoi kaiken tämän anteeksi. Henkilökunta oli eritäin ystävällistä ja aulasta sai ilmaiseksi kahvia/teetä ja täyttää vesipullon juomavedellä.

Toisella kerralla maaliskuussa emme jaksaneet tingata ja tyydyimme suoraan 70RM hintaan. Huone oli remontoitu poissa ollessamme, joten yllätyimme positiivisesti majoittuessamme samaan huoneeseen, kuin edelliselläkin kerralla.

Penang – Hotel Naza Talyya
Hinta marraskuussa 23€ / yö (ei aamiaista)
Aika: 2 yötä
Hinta maalis/huhtikuussa 27€ / yö (sis. aamiaisen)
Aika: 10 yötä

Ensimmäisellä kerralla Naza valittiin siksi, että se oli hinta/laatusuhteeltaan erinomainen verrattuna Georgetownin majapaikkoihin. Uima-allas ja sijainti rannalla olivat iso plussa. Bussilla (numerot 101, 103 ja 104) pääsi kätevästi Georgetowniin ja laiskana iltana viereinen food court tarjoili nälkäisille vatsoille erittäin edullisesti helpotusta. Nazan aamiasbuffet oli melko hyvä, vaikkakin lähes joka aamu joku oli loppu ja valikoiman taso vaihteli suuresti. Ensimmäisellä kerralla saimme huoneen 10. kerroksesta kivalla näköalalla. Tämän vuoden puolella päädyimme 2. kerroksen huoneeseen, mutta siitä tuli meille lähestulkoon koti, sillä niin vaikeaa oli jättää Penang taakse ja jatkaa matkaa. Georgetownista päin tultaessa bussilla, kannattaa ottaa ennemmin numero 104, jossa pääsee aina istumaan ja linjuri pysähtelee muutenkin vähemmän. Hotellin pysäkki on ”Chinese Swimming club”.

Penang - Naza Talyya, kotimme pariinkin otteeseen

SINGAPORE
4 yötä hotellissa
2 hotellihuonetta
Hotellikustannukset 334€, eli k.a. 84€/ yö

Perak Hotel
Hinta 90€ / yö
Aika: 3 yötä

Singapore oli reissumme ensimmäinen kohde ja hotelli Little Indiasta oli varattu jo hyvissä ajoin Suomesta käsin. Ensimmäiseksi ei tullut mieleenkään mennä mihinkään kunnon budjettimajoitukseen, joten päädyimme majoitukseen jossa voisimme vallan hyvin yöpyä normaalilla lomamatkallakin. Hotelli oli hienossa vanhassa rakennuksessa ja kaikin puolin viihtyisä. Aamiainen sisältyi hintaan.

Hotel81 Bencool (Bugis)
Hinta 64€ / yö
Aika: 1 yö

Kyseinen ketju tarjoaa suhteellisesti kohtuu edukkaita hotellihuoneita Singaporessa ja päätimme testata yhden yön verran pikaisella marraskuisella visiitillämme. Sijainti aivan metroaseman tuntumassa tarjoaa mahdollisuuden liikkua nopeasti paikasta toiseen ja lähes minne tahansa keskustan alueella. Huone itsessään oli täysin tavallinen ja asiansa ajava.

Langkawi - Mali Perdanan iloiset ja ystävälliset respan tytöt


Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu