Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Majoitus - Indonesia

28.5.2012

Majoitus - Indonesia

28 yötä hotelleissa
5 hotellihuonetta
Hotellikustannukset 455 €, eli k.a. 16€ / yö

Huomioitavaa! Hinnat Indonesiassa vaihtelevat erittäin paljon. Sumatralla Lake Toballa on aivan eri hintataso (edullisempaa), kuin Balilla.

Kauniita unia (Lembongan)

Bali, Sanur – Prima Cottage
Hinta 18€ / yö
Aika: 6 yötä

Prima Cottage oli varattu ennakkoon ja olimme valintaan tyytyväisiä. Olimme hotellin halvimmassa huoneessa heti respan vieressä. Respasta ei voida sanoa kuuluneen ääniä ja samalla saimme nauttia nettiyhteydestä huoneesta käsin, kuin muuten netti oli vain hotellin aulassa ja ravintolassa. Huonekorkeus oli yli kolme metriä ja erittäin avara muutenkin. Ilmastointia ei ollut, mutta hanasta tuli lämmintä vettä. Eli ihan täydellinen yhdistelmä, kun yleensä lämpimän veden kanssa ilmastointi tulee mukana, halusit tai et. Henkilökunta oli ystävällistä, uima-altaalla kelpasi löhöillä ja aamiainen oli oikein hyvätasoinen. Rauhallisen sivukadun varrella.

Nusa Lembongan – Bunda 7
Hinta 17€ / yö
Aika: 7 yötä

Lembonganilla majoitus oli suhteessa kalliimpaa, joten päädyimme ensimmäistä kertaa majaan, jossa virtasi vain kylmä vesi ja sen lisäksi viilennystä sai hakea vain tuulettimesta. Varasimme ennakkoon 4 yötä Agodan kautta, mutta viihdyimme sen verran hyvin, että varasimme 3 yötä lisää. Hinta olisi ollut paikanpäällä varattuna sama, mutta silloin myös käteistä olisi pitänyt löytyä, eikä saarella ollut automaatteja, joten onneksi taas oli Agoda. Hotellilla ei ollut nettiyhteyttä, mutta vähän viiden minuutin kävelymatkan päässä rannassa olevalla Tarci Bunglowsilla oli ja samalla saattoi nauttia erinomaisen kanaburgerin. Bundan huoneiden sisustus oli oikein romanttinen ja satunnaista sadetta kelpasi pitää prinsessa vuoteessa. Paikan pyörittäjät Made ja Ketut olivat oikein sympaattisia ja avuliaita.

Bali, Ubud - Gayatri Bungalows 2
Hinta 24€ / yö
Aika: 4 yötä

Tämä hotelli löytyi Pallontallaajien keskustelufoorumin kautta. Indonesialainen omistaja on naimisissa suomalaisen kanssa ja perheellä on Monkey Forest Roadin varressa toinenkin majapaikka ja ravintola, jossa myös aamiainen tarjoillaan. Nautimme täysin siemauksin lämpimän veden suihkusta Lembongan viikon jälkeen. Huone itsessään oli normaali tasoinen ja uima-altaalta löytyi aina vapaa tuoli. Suurimmat pisteet kerää ehdottomasti auttavainen ja ystävällinen Asti, joka teki elämästämme niin paljon helpompaa.

Medan - näkymä päiväsaikaan kattoterassilta

Medan - Citi International Sunyatza
Hinta 22€ / yö
Aika: 1 yö

Saavuimme Medaniin illalla ja tarkoituksena olikin vain nukkua yö jossakin ja jatkaa matkaa. Citi hotellin ilmainen lentokenttä kuljetus houkutteli ja teimme varauksen. Hotelli ja huone itsessään oli reissun surkeimmasta päästä, ellei peräti surkein, mutta kyllähän siellä yhden yön nukkui. Aamiaisella kiinalaiset tupruttivat salin sakean savusumun peittoon, mutta eipä näky hotellin kattoterassilta kaupungille ollut sen kummoisempi.

Lake Toba – Bagus Bay Homestay
Hinta 11€ / yö
Aika: 10 yötä

Toballe saavuttaessa meillä ei ollut varattuna majapaikkaa. Olimme kyllä yrittäneet tehdä varauksen Carolina Cottagelle, mutta eivät koskaan vastanneet, joten päädyimme lautalla tapaamamme Aussipojan kutsusta katsastamaan Bagus Bay:n. Onneksi kävi näin! Kävimme myöhemmin katsastamassa Carolinan, eikä näkemämme saanut aikaan mitään muuttohaluja. Samosir Villa Resorttia harkittiin vakavasti, sillä antoivat luksushuoneestaan niin hyvän tarjouksen. Samalla hinnalla Bagus Bayssä yöpyi heidän parhaassa huoneessa 3 yötä, joten järki voitti lopulta. Bagus Bay:n sielu on ehdottomasti Fernando, joka omalla rennolla ja ystävällisellä tyylillään pitää huolen siitä, että asiakkaat viihtyvät. Bagus Bayn ravintolan antimet olivat erinomaisia, eikä todellakaan hinnalla pilattuja. Tarjolla oli myös perinteisten riisien ja nuudelien lisäksi länkkäriruokia. Itse yövyimme kalleimmassa huoneessa, jossa oli länkkärivessa ja iso terassi järvi näkymällä. Huoneen hinta tippui sitä mukaa, kun varasimme öitä lisää. Halvimmillaan kahden hengen huoneen saa 40 000 rupialla, eli reilu 3€. Lämmin vesi on aina saatavilla kaikkien huoneiden suihkuttelumahdollisuuksissa.

Lake Toba - Majapaikkamme laiturilla

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu