Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Majoitus - Australia

28.5.2012

Majoitus - Australia

28 yötä hotelleissa ja 10 yötä vuokralla kimppakämpässä
9 hotellihuonetta & 1 vuokrattu huone kimppakämpästä
Hotellikustannukset 1730 €, eli k.a. 62€ / yö
Vuokrahuone kimppakämpässä 153€ / 10 yötä
3 yötä bussissa

Huomioitavaa! Netti maksaa hotelleissa poikkeuksetta ja paljon, eikä aamiainen yleensä sisälly hintaan.

Darwinin hotellin uima-altaalla kelpasi pötkötellä

Darwin - TraveLodge Mirambeena
Hinta 41€ / yö
Aika: 7 yötä

Halvin hotellimajoituksemme Australiassa. Varasimme ensin 4 yötä Agodan kautta supertarjouksella (edes henkilökunta ei saanut huonetta niin halvalla) ja viihdyimme sen verran hyvin, että varasimme Agodan kautta vielä 3 lisää. Kaiken lisäksi meidät upgradettiin parempitasoiseen huoneeseen ja saimme motellihuoneen hinnalla kunnon ison hotellihuoneen. Kiitos Jason!

Kaikin puolin mukava ja suositeltava hotelli. Ulkona kaksi uima-allasta, joista toisessa suoja jonka alla saattoi pulikoida varjossakin (näissä UV:ssa se on oikein tervetullutta). Huoneemme oli tilava (iso parisänky, yhden hengen sänky ja pieni pöytäryhmä) ja vaikkei keittonurkkausta sentään ollut, niin pääsimme nauttimaan länsimaisista pöperöistä, kuten fetasta, salaattiaineksista, jugurtista jne, sillä Woolworths sijaitsi noin 50m päässä.

Katherine - Knotts Cross Resort
Hinta 72€ yö
Aika: 3 yötä

Pieni vihreä mökkimme vähän kaukana kaikesta. Oli varattu ennakkoon Darwinista käsin. Resortin alueella oli lisäksi parempitasoisia motellihuoneita ja leirintäalue. Vihreissä trailer-mökeissä (parisänky + kerrossänky) oli keittomahdollisuus, mutta privaattikylppäri eri rakennuksessa (trailerin vieressä). Kyllä kuulkaa bologneset maistui pitkän retkipäivän päätteeksi!

Alice Springs - Diplomat Motel
Hinta 66€ / yö
Aika: 2 yötä

Niitä harvoja majapaikkoja joita emme suosittelisi. Vaikkakin J:n mielestä respan tyttö oli hyvän näköinen. Sijainnista Alice Springsin keskustassa plussaa, mutta halvin huoneemme oli tunkkainen, eikä erityisen hyvin edes siivottu. Uima-altaassa vesi jäätävän kylmää!

Uluru – Outback Pioneer Hotel
Hinta 116€ / yö
Aika: 1 yö

Kallis, mutta niin olivat kaikki muutkin majoitukset Ulurun läheisyydessä. Huoneessa kävimme tasan nukkumassa pitkän ajopäivän ja maailman komeimman auringonlaskun päätteeksi.

Alice Springs - Desert Palm Resort
Hinta 64€ / yö
Aika: 5 yö

Indonesialaisia bungaloweja muistuttavat mökit, joissa keittonurkkaus ja oma terassi. Walk inn hinta halvempi kuin netistä varatessa. Varatessamme useamman yön, saimme tingattua vuorokaudeksi netin ilmaiseksi käyttöön (normaalihinta 25 AUD). Mukava allasalue, mutta jälleen kylmä vesi. Viihdyimme peräti 5 yötä.

Coober Pedy - Radeka Down Under
Hinta 59€ / yö
Aika: 1 yö

Reissun ehdottomasti mielenkiintoisin majapaikka! Tällä kertaa joustimme oman kylpyhuoneen kriteeristä, sillä 6m maan alle rakennettuihin tiloihin ei ole rakennettu kylppäreitä, mutta halusimme kokea yön maan uumenissa. Ikävä kyllä olimme varanneet bussiliput niin, että viivyimme vain yhden yön, muuten olisimme kernaasti jääneet rupattelemaan omistaja Martinin kanssa vielä yhden yön verran lisää.

Ulkona ei lämpö loppunut kesken, mutta Radekassa oli miellyttävä nukkua 6m maan alla

Adelide - Chifley on South Terrace Hotel
Hinta 69€ / yö
Aika: 4 yötä

Erittäin valoisa ja tilava huone kylpyammeella. Länsimaista hyvää standardia, jonka varasimme Agodan kautta ennakkoon. Erityistä plussaa kuntosalista ja aulassa jaettavista ilmaisista aikakausilehdistä. Naapurissa FastaPasta ravintola, jossa edulliset 7AUD pasta-annokset ja kaupanpäälle ilmainen nettiyhteys.

Melbourne - Plum Serviced Apartments Carlton
Hinta 65€ / yö
Aika: 4 yötä

Pieni studiohuoneisto talossa, jossa asui pääasiassa läheisen yliopiston opiskelijoita. Ensimmäinen kodinomainen ympäristö, jossa olisimme viihtyneet helposti pidempäänkin. Olimme varanneet neljä yötä ennakkoon, mutta halutessamme oli hinta ovelta huomattavasti kalliimpi, eikä netissäkään enää saatavilla, joten kärräsimme itsemme vielä seuraavaan hotelliin.

Melbourne - All Seasons Hotel
Hinta 66€ / yö
Aika: 1 yö

Päädyimme tähän hotelliin ainoastaan sijainnin ja hinnan perusteella. Sijainti oli lähellä rautatieasemaa, josta seuraavana aamuna aikaisin matka jatkui kohti Sydneytä. Huone oli melko ahdas kahdelle hengelle, mutta sentään siisti.

Sydney - Vuokrahuone kimppakämpässä
Hinta 153€ / 10 yötä

Ystävämme kämppis oli sopivasti meidän Sydney vierailun aikaan reissulla Tasmaniassa ja lupasi vuokrata huoneensa meille sillä välin. Käytössä oli siis kaikki mukavuudet, mutta samalla oman huoneen rauha ja ystävä seinän takana. Mikä parasta, saimme nähdä ja kokea kuinka kolmekymppiset asuvat Australialaisessa suurkaupungissa.

Adelaidessa oli myös uima-allas ja koko kerroksen kiertävä parveke

Alice Springs - Desert Palm Resort 

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu