Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Majoitus - Uusi-Seelanti

28.5.2012

Majoitus - Uusi-Seelanti

25 yötä hotelleissa
11 hotellihuonetta
Hotellikustannukset 1618 €, eli k.a. 65€ / yö

Huomiotavaa! Usein huoneen hintaan kuuluu 50MB nettiyhteyttä / vrk. Aamiainen ei useimmiten sisältynyt hintaan. Jääkaapissa oli aina maitoa odottamassa.

Stewart Island ja taustalla South Sea Hotel

Christchurch - Strathern Motor Lodge
Hinta 78€ / yö
Aika: 3 yötä

Erittäin miellyttävä ja taatusti siistein hotelli missä olemme koskaan olleet. Mukavan vanhemman pariskunnan ylläpitämä motelli oli kävelymatkan päässä keskustasta ja järistyksen tuhoista.

Dunedin - Living Space
Hinta 46€ / yö
Aika: 3 yötä

Erittäin edullinen ja kompakti. Pieneen huoneeseen oli saatu mahtumaan parisänky, työpöytä, vaatekaappi, keittosoppi ja kylppäri aivan uskomattoman nerokkaasti. Hotellilla oli lisäksi kattoterassi ja sen yhteydessä yhteiskeittiö, joten väljempiä yhteisiä tiloja saattoi halutessaan myös hyödyntämään.

Invercargill - Living Space
Hinta 52€ / yö
Aika: 2 yötä

Ei todellakaan Dunedinin sisarhotellin veroinen, mutta menetteli kahden yön verran. Kellarikerroksesta löytyivät itsepalvelupesula ja biljardihuone. Sijainti oli hyvä.

Stewart Island - South Sea Hotel
Hinta 61€ / yö
Aika: 4 yötä

Saaren ”pääkylässä” Obanissa sijaitseva hotelli, joita ei koko saarelta ylipäätään kovin montaa löydy. Päärakennuksessa toimi ravintola ja saaren ainoa pubi, sekä yläkerrasta edullisimmat hotellihuoneet jaetuilla kylppäreillä ja vessoilla. Me yövyimme mökkirakennuksessa, jossa oli neljä huonetta, jotka jakoivat kaksi suihkua ja vessaa. Tunnelma huoneessa oli kuin kesämökillä ja viihdyimme erinomaisesti. Lisäksi löytyy vielä kalliimmat huoneet, joissa on oma fasiliteetit ja keittonurkkaukset. Sijainti on keskeinen ja kylästä pääsi helposti kaikille meille sopiville kävelyreiteille. Saarelle ei todellakaan kannata tulla sesonkina ilman ennakkoon varattua majoitusta.

Queenstown - Reavers Lodge
Hinta 52€ / yö
Aika: 3 yötä

Edullinen ja nuorekas hotelli näköalalla ja aamiaisella. Tässä hotellissa oltiin lähimpänä hostelin fiilistä. Yhteiskeittiössä sai laittaa ruokaa, eikä henkilökunta ollut päivääkään yli 25 vuotiaita. Autoileville ilmainen yksityinen parkkipaikka oli kätevä. Lähellä kondoli-hissejä, joilla pääsee huipulle ihastelemaan maisemia.

Living Space hotellissa on saatu pieneen tilaan kaikki tarvittava

Te Anau – Kingsgate Hotel
Hinta 59€ / yö
Aika: 2 yötä

Epäilemme vahvasti, että varauksemme upgreidattiin tässä järven rannalla sijaitsevassa rauhallisessa hotellissa. Huoneessamme oli niin valtava tanssilattia ja amme, että se ei yksinkertaisesti voinut olla standardi. Täältä käsin teimme helposti päiväretken Milford Soundille ilman kiirettä.

Wanaka - Fairway Lodge Motel
Hinta 77€ / yö
Aika: 2 yötä

Päästyämme autoilun makuun, päädyimme Wanakaan ilman ennakkoon tehtyä huonevarausta. Kalliiksi tuli, sillä kylä valmistui johonkin paikalliseen urheilutapahtumaan ja monessa majapaikassa oli täyttä. Fairwayn huone oli tilava ja keittiö oli mukavasti ovella eristettävässä tilassa. Huoneemme oli alemmassa kerroksessa, joten saimme nauttia myös omasta takapihasta. Hotellin pihalla oli myös yhteinen kesäkeittiö alue, sekä uima-allas.

Hokitika - Jade Court Motor Lodge
Hinta 82€ / yö
Aika: 2 yötä

Vahingosta viisastuneina varasimme jälleen huoneen ennakkoon. Pari yötä luksusta spa-huoneessa, eli kylppäristä löytyi kahden hengen poreamme. Sympaattiset omistajat ja kaikin puolin siisti majapaikka.

Greymouth – Kingsgate Hotel
Hinta 82€ / yö
Aika: 1 yö

Ajoimme jäätikköpäivän päätteeksi paikanpäälle ja suoraan hotelliin, jonka nimi oli entuudestaan tuttu. Ei ollut tanssilattiaa huoneessa tällä kertaa, mutta kyllä siellä aina yhden yön nukkui. Ihan perus hotelli siis.

Kaikoura - Willow Bank Motel
Hinta 63€ / yö
Aika: 2 yötä

Tällä kerta ajoimme ensin perille kaupunkiin, jossa kuitenkin nettikahvilassa etsittiin kaupungin paras huonetarjous, tehtiin varaus ja ajettiin perille. Hotellin sijainti oli kaukana keskustasta, joten ilman autoa olisi oltu hukassa (tai varattu toinen hotelli). Samaa perustasoa muitten Uuden-Seelannin motellien kanssa.

Christchurchin – Hotel Sudima (lentokenttä)
Hinta 100€ / yö
Aika: 1 yö

Ennen kukonlaulua lähtevä aamulento ja autovuokraamon sijainti sai meidät varaamaan viimeisen yön Uudessa-Seelannissa täältä ennakkoon. Huone oli oikein mukava ja nettikin kuului hintaan. Jätimme käyttämättä mahdollisuuden pulahtaa uima-altaaseen. Hotellilla oli ilmainen kuljetus lentokentälle kellon ympäri.
Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu